Цветно лято с лаковете SNB Professional

Мислите си, че лятото е започнало да привършва? Не се заблуждавайте! Ние сме готови да го върнем и задържим с горещата промоция на лакове SNB Professional.

От 9 август до 15 септември 2016г. ВИЕ избирате цветовете на лятото! Защото при поръчка на два или повече лакове с марка SNB Professional, цената пада драстично! Опитайте, поръчайте един лак за 12 лв. или два за 14 лв… или 3 за 21 лв… избирате колкото си харесате, а цената остава постоянна – 7 лв. за лак! Защото Вие избирате колко да е цветно лятото! Добавяте и виждате цените ВЕДНАГА, не се налага да изчислявате колко ще ви струва. И за капак – нашето предложение за безплатна доставка остава в сила – всички поръчки на стойност над 20 лв. са с доставка за наша сметка.

Както знаете, SNB Professional е българска професионална марка за маникюр и педикюр, а лаковете за нокти не включват никоя от вредните съставки, които обикновено се слагат в лаковете за нокти. Като професионална марка, с лаковете SNB Professional Вие си осигурявате дълготраен маникюр и голяма палитра от цветове с изящни български имена.

Цветни чудеса с български имена
Специално лятно предложение с лакове за нокти SNB Professional при поръчка на два или повече броя лакове на марката! Валидно до 15 септември или до изчерпване на количествата!
Вижте също:  Революция на цените!
1 Comment
  1. […] Лятото е вече към своя край, но това съвсем не значи, че вече е свършило! Сезонът на отворените обувки ни позволява да покажем на света красивия педикюр. От SNB Professional споделиха с нас кои са най-продаваните цветове лак за нокти, използвани за педикюр през това лято. А ако и за Вас лятото още не е прикючило – не е късно да се възползвате и да добавите в колекцията си цветовете, които Ви липсват (напомняме, че до 15 септември са в МЕГА промоция!). […]

Leave a reply

Register New Account
Reset Password