fbpx
Педикюр

Новата любима пила на педикюриста

Не е необходимо да си педикюрист за да знаеш, че колкото по-удобна е пилата, с която работиш, толкова по-уверено работиш с нея и контролираш движенията ѝ. Ето защо от Стар Нейлз – България в продължение на много време разработваха пила, която да отговаря на най-високите изисквания на практикуващите педикюристи. Представиха я съвсем скоро и представлява метално тяло и водоустойчиви, сменяеми абразивни ленти.

Дръжката е изработена от неръждаема стомана с внушителния размер от 25 см и предлага добро захващане, удобство, комфорт и увереност при пиленето. А щом е метална, това означава две неща – не се чупи и се почиства лесно с разтвор за дезинфекция или се стерилизира в аутоклав. Абразивните ленти са два вида – фини (180) и груби (100) и лесно и бързо могат да бъдат заменени за всеки следващ клиент. Отлепването на лентите е лесно, но въпреки това захватът им за дръжката е здрава и не се отлепят по време на работа. След отлепването не остава лепкаво покритие по дръжката и това позволява безпробемното почистване и подготовка за следващия клиент в салона. А по-голямата хигиена означава по-голяма сигурност за клиентите.

Поръчай я!
Специално предложение

Удобната пила за педикюр с ергономична дръжка и сменяеми ленти можете да поръчате още сега! Допълнително можете да поръчате и пакети със сменяеми ленти с две грубости - 100 и 180.

А ако вече работите с такава пила и имате нужда от нови ленти, можете да поръчате по 10 в пакет всяка от грубостите – можете да поръчате с грубост 100 или пакет с грубост 180.

Вижте също:  Помощ! Имам враснали нокти на краката (впити нокти)! Какво да правя?
1 Comment
  1. […] Вече Ви разказахме за любимата пила за педикюр тук. […]

Leave a reply

Register New Account
Reset Password