fbpx
За ноктитеОт специалиста

Трябва ли да си слагам основа като се лакирам?

Искате кратък отговор на този въпрос? Ето го:

ДА.

Малко по-дълъг?

ДА, разбира се!

Ето защо: При производството на лаковете за нокти се използват пигменти. Тези пигменти правят цвета толкова красив и неустом, точно те са привлекли погледа ви и заради тях сте избрали точно този лак. Но от своя страна тяхната красота е измамна, защото е възможно да оцветят и боядисат ноктите и кутикулите. Не желаете това да се случва, нали? Никоя дама не желае ноктите ѝ да са грозни и пожълтели.

Да, обаче точно това се случва, когато се лакирате директно! Дори и професионалните лакове за нокти, каквито са лаковете с марка SNB, съдържат в себе си много и силни пигменти, за да може да се гарантира професионалното качество на цвета и дълготрайността на покритието. Колкото и да са щадящи към ноктите, пигментите са си пигменти и оказват своето негативно влияние.

Ето затова на помощ тук идва основата за лак. Тя запазва ноктите гладки и прави нанасянето на лака след това по-лесно и равномерно. Тя нежно прилепва към ноктите и не позволява на агресивните пигменти да проникват навътре. От друга страна основата спомага както за по-доброто прилепване на лака и за трайния маникюр, а също така и подсилва цвета. Имаи още един плюс – когато лакът вече трябва да бъде отстранен и подменен с нов, основата спомага за по-лесното сваляне – без много излишно търкане и ругатни 🙂

Ако бързате, винаги можете да пропуснете да си сложите топ лак и масло за здрави нокти като финал на маникюра, но основата е задължителна. ЗА-ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ-НА! Само така ноктите няма да са оцветени и жълти!

Купи основа за лак SNB
Препоръчано

Основата за лак SNB създава прозрачно гланцово покритие върху ноктите, което ги предпазва от пигментите, прави нанасянето на лак изключително лесно, защитава лака от белене и подсилва цвета.

Вижте също:  5 цвята лак за нокти, които всяка дама трябва да притежава
3 коментара
  1. […] Нанасяте основа за лак от SNB, защото е важно. […]

  2. […] Моите лични впечатления: pH регулаторът на SNB е истинско попадение и улеснение за мен. Имам мазна нокътна плочка, лаковете трудно се задържат върху нея независимо, че съм се опитвала да ги обезмаслявам със спирт или лакочистител. pH регулаторът има сходен състав като ацетоновите лакочистители като първата му съставка е етил ацетат. Нанася се лесно със стандартната широка четка на лаковете на SNB и е изключително икономичен продукт. Бързо летлив е и изсъхва за секунди след поставяне върху нокъта като плочката леко побелява. Редът на самото лакиране при употреба на продукта: pH регулатор, основа, лак на два слоя и топ лак като обикновено аз използвам All In One SNB Professional заздравител, основа и топ лак 3 в 1.  В новото дигитално списание NAILSecrets можете да прочетете и защо е желателно /задължително!/ да се поставя основа преди всяко лакиране. […]

  3. Без жълти нокти – толкова е лесно!

Leave a reply

Register New Account
Reset Password