fbpx

Зимна грижа за кожата на ръцете

Зимна грижа от SNBПрез зимата кожата на ръцете се дехидратира и загрубява. Това се дължи най-вече на ниските температури. Студът довежда до загуба на влага в кожата и затова ръцете са недотам меки и гладки на допир. На повърхността на кожата има съвсем тънък и невидим мастен слой, който предпазва кожата и я поддържа еластична. Този слой постепенно изчезва. Така студът оказва негативното си влияние влияе върху кожата на ръцете – първо я дехидратира, а след това тя загубва еластичността си и се напуква.

И тъй като знаем, че нито една дама не желае ръцете ѝ да са груби и напукани, имаме специално решение, което да се бори ефективно със студа – предпазващ крем за ръце от SNB за грижа през зимата със специална формула. Кремът е плътен и създава нежна „невидима ръкавица“, която обгръща кожата и не позволява на студа да разрушава красотата на ръцете. Идеален е за честа употреба, особено ако се налага по-дълго излагане на ръцете в неблагоприятните условия. Попива бързо и се разнася леко. Предлага се в две практични опаковки с различни размери, за да можете да го носите винаги в чантата си – те са специално разработени с помпа, която позволява пълното използване на съдържанието от опаковката. Друг сериозен плюс е допълнителната разработка върху голямата опаковка – помпата връща обратно неизползвания крем и така той не се втвърдява в нея. Така с всяко натискане имате свеж крем, който да защитава ръцете.

Кажете край на напуканите и сухи ръце като изберете един от трите неустоими аромата:

Аромат на цитруси
Зимна грижа от SNB

Задължителният за зимата предпазващ крем за ръце от SNB

Аромат на ябълка и канела
Зимна грижа от SNB

Задължителният за зимата предпазващ крем за ръце от SNB

Можете да го предложите и на приятели, те също биха го оценили, тъй като кремът е универсален и е подходящ за кожата както на жени, така и на мъже.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Register New Account
Reset Password