fbpx
Педикюр

Маска за крака със зеолит

Само преди броени дни от Стар Нейлз – България извадиха на пазара най-новия си продукт от професионалната си марка за маникюр и педикюр – SNB. Този път креативният отдел на фирмата представи продукт, който впечатлява както с действието си, така и с дълбоката свързаност с България. Това е маска за крака със зеолит SNB!

Маската е по изключителна нова формула, която позволява изключително бързо да се ревитализира и подобри състоянието на кожата на ходилата. Маската спомага за повишаване на тургора и бързо премахва мъртвите кожни клетки, а при редовна употреба може да има детоксикиращ ефект. Това се дължи на изключителния минерал зеолит. Той се добива от източните Родопи и е обявен за медицинското чудо на 20-ти век! Кристалната решетка на зеолита е с формата на пчелна пита и минералът ефикасно абсорбира и елиминира вредните вещества. От Стар Нейлз са добавили в маската и ихтиол, както и няколко други специални компоненти, които допълнително да успокояват кожата и да добавят дезодориращ ефект.

Маската за крака със зеолит от SNB идва точно навреме за идващата пролет и сезона на отворените обувки, в които красивите крака са задължителни. А затворените в плътните и дебели зимни ботуши крака вече имат нужда от сериозно обгрижване, за да се почувстват свежи и подготвени за покоряване на света.

Вземи още сега!
Маска за краката, които обичаш

Маската за крака със зеолит от SNB крие в себе си тайната на мистичните Източни Родопи, от където е вложеният зеолит. Ходете леко, с освежените крака, които Ви помагат да покорявате света!

Вижте също:  Подути крака?
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Register New Account
Reset Password