Застраховка на всички пратки от NAILSecrets.eu

Loading

Вероятно вече сте поръчвали от нашия Супермаркет. Надяваме се, че сте останали очаровани от бързината на обслужване, от скоростта на доставка и удобствата, които нашият сайт предлага. Работим усилено вече повече от 10 месеца, за да можем да Ви предложим усмивки и да Ви зарадваме.

Супермаркетът на NAILSecrets.eu е онлайн магазин и всички поръчки, които получим в него, изпращаме с куриерските фирми, с които сме в договорни отношения. Полагаме усилие да предпазим максимално добре пратките от наранявания, увреждане или счупване, но знаем, че това понякога се случва. За съжаление се налага често да Ви лишим от добрия естетически вид на пратките за сметка на тяхното безопасно транспортиране до Вас. За съжаление понякога това не е достатъчно и по пътя, нещо се обърква и прас! някой лак се счупва… знаем колко е неприятно това!

Затова въвеждаме застраховка на ВСЯКА пратка, която напуска нашия склад и е предадена на куриера. Сумата от застраховката е обявена на всяка от товарителниците, а Вие имате право да прегледате поръчката си преди да я приемете. Това също е отбелязано на всяка от товарителниците. Молим Ви да се възползвате от това право! Дори куриер да откаже да отворите пратката си преди да я получите, посочете му условието, накарайте го да се свърже с нас! Внимателно проверете пред куриера дали всичко е достигнало при Вас цяло и в случай, че констатирате проблем – откажете да приемете пратката! Независимо дали е изпратена за наша или Ваша сметка! Не го ли направите пред куриера и ако след това установите проблем, за съжаление няма да можем да реагираме!

В случай, че Вашата пратка е увредена при транспорт и я откажете, непременно се свържете с нас – ние ще Ви изпратим отново всичко, което сте заявили. Необходимо е само да ни сигнализирате, тъй като куриерските фирми връщат към нас проблемните пратки със закъснение, а ние не искаме да забавяме Вашите усмивки!