Коледен пуловер върху ноктите – стъпка по стъпка

Loading

Коледа е най-прекрасното време на годината, а всички обичат коледните пуловери. А какво ще кажете да ги пренесете и върху ноктите си, за да може коледният дух да е непрекъснато с вас? Ето как стъпка по стъпка можете да постигнете това.

Дизайн 1

1. За да създадете текстурата на пуловера, лакирайте нокътя в бяло и завършете с матов топ. С помощта на бяла гел боичка и тънка четка оформете V форма в горния край и продължете надолу да оформяте ромбоидите. Полимеризирайте.

2. Създайте вертикалните линии отстрани на ромбоидите и отново полимеризирайте.

3. Нарисувайте допълнителните елементи и полимеризирайте.

4. С тънката четка оформете вертикалните линии вътре в горната част на V-образната форма. С помощта на инструмент за точки можете да добавите точките, за да завършите дизайна. След като приключите, не забравяйте да полимеризирате. 

Съвет на професионалиста: Препоръчително е да полимеризирате между всяка стъпка, за да може да не се разтича дизайнът, да добавите финалните щрихи и да го предпазите ако неволно объркате нещо или до фокоснете.

Дизайн 2

1. За създаването на коледната шарка вот пуловера, лакирайте в коледно червено и завършете с матов топ. Полимеризирайте, за да можете да рисувате дизайна спокойно. С бяла гел боичка и тънка четка нарисувайте две двойки хоризонтални линии. Не забравяйте, че трябва да оставите място за коледните елхички – преценете добре мястото си, особено на по-къси нокти.

2. Очертайте две коледни елхички, като започвате от горните триъгълници. Не е необходимо да се притеснвате излишно и да опитвате да създавате перфектни линии, тъй като по-късно ще запълните дизайна.

3. Запълнете елхичките и нарисувайте хиксчета над и под линиите, след което полимеризирайте.

4. Нарисувайте една линия над хиксчетата отгоре и една – под тези отдолу. С помощта на инструмент за точки можете да завършите дизайна като поставите снежинките, където прецените. Полимеризирайте.