Модерните цветове за педикюра тази пролет

Loading

Пролетта е вече тук, а това означава по-топло време, по-слънчеви дни, усещане за свежест и, разбира се, време за отворените обувки и сандали! След месеци носене на ботуши и чорапи, скоро ще е достатъчно топло, за да ги приберем обратно в гардероба и да извадите пролетните обувки.

Знаем, че настъпването на пролетта събужда и желанието да се погрижим добре и за педикюра, за да е подготвен за Премиера – денят, в който за първи път сложим любимите отворени обувки или чехли. И това време наближава все повече – време е да качем Au revoir на зимните студове и да приветстваме дните с повече слънце и щастливо настроение, което изразяваме с дрехите, с аксесоарите и маникюра си…

Как изглеждат пролетните цветове, какво изниква в съзнанието ви, когато чуете думата „пролет“? Може би жизнерадостни, ярки и светли нюанси – както за ноктите на ръцете, така и на краката. Имате нужда от вдъхновение и идеи за пролетта? Няма проблем, ето няколко препоръки, подходящи за този сезон.

Снимка: @SLIPINTOSTYLE

Лилаво

Пастелните цветове за пролетта съвсем не са нещо ново, но след като е ОК, защо да го променяме? Няма какво да се лъжем, лилавите нюанси изглеждат красиво, приятно и привлекателно върху ноктите. Който и нюанс да изберете, няма да сгрешите – от нежно и светло лилаво до люляково или защо пък не дори по-тъмен…

Розово

Тотална класика, нали? Никой друг цвят лак за нокти не е толкова универсален – отива си почти с всичко и е подходящ за всеки повод. Можете да изберете почти бял лак с лек розов отенък или пък неутрално розово. Но можете да бъдете и по-смели и да изберете по-ярко розово…

Синьо

Когато подбирате пастелни цветове, вероятно първо си представяте розови, лилави или жълти нюанси. Но не отхвърляйте възможността да посегнете към светлосиньото – малко по-неочакван избор, но пък уникален, различен от обичайните пролетни нюанси.

Зелено

Пролетта е време на прераждане и подмладяване… затова защо пък да не изберете зелено? Меките и светли зелени нюанси създават усещане за спокойствие.

Жълто

Жълтото е слънчев, весел цвят и това го прави идеален за пролетта. Можете да се придържате към обичайните жълти пастелни нюанси, но можете да изберете и по-топло жълто – няма да сгрешите.

Оранжево

Оранжевото е за онези, които обичат да са различни и са им омръзнали традиционните за сезона меки пастелни нюанси. С оранжевия цвят ще привличате повече внимание, а вариантите за избор са много.

Червено

Червеното е цят, който е подходящ за цялата година, затова присъства и в този списък. За да придадете на педикюра в червен цвят пролетна атмосфера, изберете нюанс, който е по-светъл и топъл.

Неутрални нюанси

Няма нищо лошо ако по-горните предложения не ви допадат за педикюр и ги намирате прекалено ярки. Неутралните цветове са точно за вас и са подходящи по всяко време, без значение от сезона. Подберете свия любим неутрален цвят в бежов, кафяв или дори светлосив нюанс.