Най-предпочитаните цветове за педикюра на лято 2016

Loading

Лятото е вече към своя край, но това съвсем не значи, че вече е свършило! Сезонът на отворените обувки ни позволява да покажем на света красивия педикюр. От SNB Professional споделиха с нас кои са най-продаваните цветове лак за нокти, използвани за педикюр през това лято. А ако и за Вас лятото още не е прикючило – не е късно да се възползвате и да добавите в колекцията си цветовете, които Ви липсват (напомняме, че до 15 септември са в МЕГА промоция!).

Червено

Вечната класика както за маникюр, така и за педикюр. Почти бяхме убедени, че и през това лято червеният цвят ще е доминантен – виждаме го на толкова много крачета. Начело излиза Нина, защото това червено е толкова празкошно, че трудно човек би могъл да му устои…
[wpsm_woobox id=”4485″]

Бледо розово

След червеното, розовото е също актуален цвят този сезон. Юлия от лятната колекция впечатлява с невинността си – идеална за деликатен педикюр.
[wpsm_woobox id=”4490″]

Синьо

Тъмно синьо, което прекрасно добре стои на всички тонове на кожата. Това е Виктор.
[wpsm_woobox id=”2086″]

Оранжево

Оранжевото изведнъж стана много модерно за педикюр тази година, но бързо се наложи. Тук Невена печели преднина.
[wpsm_woobox id=”4735″]

Тюркоаз

Съвсем очакван хит – всички тюркоазени нюанси печелят както за маникюр, така и за педикюр. Дарина е точно такава, каквато очаквате!
[wpsm_woobox id=”2084″]

Жълто

Жълтото всяка година е предпочитан цвят, особено за маникюр. Тази година го срещаме и при педикюра и той стои изключително очатователно.
[wpsm_woobox id=”3535″]