Педикюр

Предимства на кремовете за крака

Неглижираните крачета често ни отмъщават скоро, след като забравим да се погрижим за тях – болки, суха и нацепена кожа, екземи, мазоли, атлетично стъпало… проблемите са много. И когато проблемът назрее, имаме нужда от продукти за педикюр с по-силно, интензивно действие, за да се справим с проблема..

За да не се стига до проблеми с краката, нанасянето на крем за крака трябва да е включено в ежедневния ритуал за поддържане на красотата. Кремовете за крака, когато са нанасяни редовно, могат да ни предпазят от много сериозни проблеми:

 • екземи
 • суха, груба кожа
 • напукани пети
 • мазоли
 • атлетично стъпало

Като допълнение към тези ползи, някои от кремовете за крака съдържат естествени съставки, които осигуряват допълнително подхранване на кожата – витамини, натурални масла и т.н. Когато кремовете за крака овлажняват кожата на краката, тя става по-мека и гладка и предпазена от сухота и съпътстващите проблеми.

Освен поддържането на кожата красива, някои кремове могат да се погрижат да не допускат разпространението на гъбички, да се борят с неприятната миризма или потенето на краката.

И не на последно място – кремовете за крака са полезни и за хората с диабет, които се нуждаят от допълнителна грижа за краката и ходилата си. Повечето от проблемите се разрешават само с няколко нанасяния от подходящия крем, а краката са възстановени и здрави.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   NAILSecrets
   Register New Account
   Reset Password