Mлечните нокти са история, време е за нокти като BB крем

Mлечните нокти са история, време е за нокти като BB крем

Loading

Има нещо интересно в новата тенденция за нокти, която отново включва използването на прозрачен цвят лак . Може да е просто, но в съчетание с чиста кутикула и класическа форма, наистина няма по-хубав цвят на ноктите. Но млечните нокти са вече в миналото. Наскоро се появи тенденция, която издига любовта към вечния нюанс на съвсем ново ниво и тя се очертава да бъде голям хит за всеки, който е фен на минималистичния маникюр – кажете „здравей!“ на ноктите като BB крем. 

BB цветовете са като балсамите за петна за кожата. Малко по-различни от млечните маникюри (които доставят по-висок пигмент), BB крем ноктите предлагат прозрачност, чисто покритие, те създават естествено изглеждаща, лъскава основа, която действа като воал върху ноктите, замъглявайки и маскирайки всички несъвършенства за перфектно полирано покритие.

Освен че BB крем ноктите изглеждат страхотно, най-хубавото им е простотата, тъй като това означава, че те са перфектни за много различни поводи. Подходящи са както за офиса, но и са достатъчно привличащи вниманието за вечерните партита. Подходящ е дори за булченски маникюр, който изглежда изискано и стилно.