Хидратираща грижа

Хидратираща грижа за кожата от SNB Professional

Loading

Топло е, нали! И на нас ни стана горещо, но се сетихме, че има с какво да се освежим – крем-геловете за ръце и тяло Лятна грижа от SNB Professional. Една дълбоко хидратираща грижа, създадена специално за ежедневна употреба през летните месеци, когато кожата губи значително количество влага.
Мощна комбинация от овлажняващи съставки подобрява еластичността на кожата на ръцете и тялото, възвръща нейната гладкост и я запазва хидратирана за дълго време.

ХИДРАТИРАЩА ГРИЖА С ХИАЛУРОН

AQUAXYLМожете да забравите за сухотата в повърхностния слой на кожата си – хиалуронова киселина и акуаксил привличат и задържат водните молекули стотици пъти колкото собственото си тегло.  Вече попаднали в дълбочина, водните молекули осигуряват продължтелно овлажняване на кожата отвърте, като с това се забавя процеса на състаряване на кожата при неблагоприятното влияние на високите летни температури.

ПОДХРАНВАНЕ С НАТУРАЛНО МАСЛО ОТ ШИЙ

SheaButterЗа подхранване на кожата през летните месеци в серията Лятна грижа е включено ценното натурално масло от ший. Маслото от ший се получава чрез екстракцията на пресовани ядки от плодовете на африканското дърво SHI. Използва се в козметиката като средство за ежедневно хидратиране, подхранване и предпазване на кожата, а също така има роля при забавяне на процеса на стареене. Маслото от ший осигурява естествена защита от ултравиолетовите слънчеви лъчи. То е с висока проникваща способност, подхранва кожата в дълбочина и не оставя мазен, лъщящ слой на повърхността, като повишава защитната способност на кожата..

РЕГЕНЕРИРАНЕ С АЛАНТОИН

allantoin-20-gРегенерирането на кожата е важна задача, която се осъществява с помощта на съдържащия се в серията алантоин. Извлича се от корен на черен оман, захарно цвекло или пшеничен зародиш. Има оздравяващ и успокояващ ефект, улеснява растежа на нова тъкан, което го прави ефективен при третиране на увредена или загоряла кожа. Ето защо крем-геловете лятна грижа са много подходящи за чувствителна кожа.

А сега идва най-приятната история! Това са свежите аромати на плодове и цъфнали цветове!

[wpsm_woolist data_source=”ids” ids=”4653,4664,3765,4668,3748,3762″]

Утолете жаждата на Вашата кожа! Поръчайте си Крем-гел за ръце и тяло Лятна грижа SNB Professional!