Цветно лято с лаковете SNB Professional

Loading

Мислите си, че лятото е започнало да привършва? Не се заблуждавайте! Ние сме готови да го върнем и задържим с горещата промоция на лакове SNB Professional.

От 9 август до 15 септември 2016г. ВИЕ избирате цветовете на лятото! Защото при поръчка на два или повече лакове с марка SNB Professional, цената пада драстично! Опитайте, поръчайте един лак за 12 лв. или два за 14 лв… или 3 за 21 лв… избирате колкото си харесате, а цената остава постоянна – 7 лв. за лак! Защото Вие избирате колко да е цветно лятото! Добавяте и виждате цените ВЕДНАГА, не се налага да изчислявате колко ще ви струва. И за капак – нашето предложение за безплатна доставка остава в сила – всички поръчки на стойност над 20 лв. са с доставка за наша сметка.

Както знаете, SNB Professional е българска професионална марка за маникюр и педикюр, а лаковете за нокти не включват никоя от вредните съставки, които обикновено се слагат в лаковете за нокти. Като професионална марка, с лаковете SNB Professional Вие си осигурявате дълготраен маникюр и голяма палитра от цветове с изящни български имена.

[wpsm_offerbox button_link=”https://nailsecrets.eu/shop/product-category/%d0%bb%d0%b0%d0%ba-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%ba%d1%82%d0%b8/lacquer-snb/” button_text=”Избери си” title=”Цветни чудеса с български имена” description=”Специално лятно предложение с лакове за нокти SNB Professional при поръчка на два или повече броя лакове на марката! Валидно до 15 септември или до изчерпване на количествата!” ]