5 идеи за маникюр за първите пролетни дни

5 идеи за маникюр за първите пролетни дни

Loading

Пролетта е тук и определено се усеща във въздуха. А както сменяме гардероба си със смяната на сезоните, така и маникюрът ни има нужда от свежи идеи за по-топлото време.

А какво по-пролетно, по-жизнерадостно и по-пъстро от нокти, изпъстрени с цветя! Събираме пет идеи за флорален маникюр, подходящ за пролет 2024.

С истински цветчета

Базата е от актуалния сам по себе си бледорозов лак, а нежният ефект идва от истинските изсушени цветенца, които запечатваме с топ лак.

Маргаритки

Освен супер свеж, този маникюр има един голям плюс – не е трудно да го постигнем сами у дома, ако разполагаме с безцветен, бял и жълт лак, както и инструмент за рисуване на нокти.

И хибискус

Синият лак е особено актуален през последния сезон и това няма да се промени и през пролетта. Тук той разцъфва под формата на цвят на хибискус на върховете на неутрално лакирани нокти.

Върху люляково лилаво

Ако изцяло флорални нокти не са точно нашия стил, можем да ги добавим като акцент само на някои от ноктите си. Тази основа в толкова пролетния люляково лилав цвят ни се струва идеална за целта.

Незабравки

Едно от най-нежните пролетни цветя носи и символика – “никога не ме забравяй”. Със или без помощта на маникюрист постигаме този маникюр с лак в два нюанса синьо, както и сребристо, или бяло за тичинката.

Източник: Lifestyle.bg