5 цвята лак за нокти, които всяка дама трябва да притежава

Loading

Ако нямаш време да се отбиеш през салона за бърз маникюр и лакиране на ноктите, трябва да се справяш сама в домашни условия. Това означава, че трябва да си подготвена и да имаш най-важните и необходими неща, за да се справиш сама. Не е необходимо да имаш цяла лавица лакове за нокти, въпреки че е прекрасно – с малко повече практичност можеш да избереш пет цвята, които да използваш за всякакви случаи.

 1. Нещо в телесен цвят

  Лак за нокти в телесен цвят никога не е излишен и винаги трябва да има един, за всеки случай, готов да влезе в употреба! Да си избереш най-подходящия цвят е трудна работа и няма универсален съвет, който да се прилага за всички – това, което е подходящо за теб, може да не стои толкова очарователно на друга. Всичко зависи от тона на кожата на ръцете. Всички марки имат голямо разнообразие от цветове и нюанси, от които да избереш този, който най-добре ти пасва на ръцете.

  Препоръчано от редактора: Можеш да опиташ лак Красимир от SNB или новите телесни предложения от колекция „Гравитация“!

 2. Нещо червено

  Не можеш да сгрешиш с класическо червено върху ноктите. То е подходящо за всякакви случаи, идеално пасва с всички тоалети и с него изглеждаш 104% по-шик! Ако кожата на ръцете е с с жълт подтон, избери си нещо доматено или коралово. Но ако е със син подтон, твоят нюанс е по-наситеното червено.

  Препоръчано от редактора: Опитай лаковете на SNB Ружа, Калина и Ива.

 3. Нещо розово

  Тук всичко зависи от теб и вкуса ти – дали да избереш бледо розово или по-дръзко и насително, но едно е сигурно – не можеш да минеш без розов лак за нокти в никакъв случай! Трябва да го имаш в колекцията си и това е! Защото розовото е по-неангажиращо и ненатрапващо, недотам дръзко като класическото червено.

  Препоръчано от редактора: Заложи на SNB Йоана, Теодора или Благой.

 4. Нещо забавно

  Избери цвят, който те прави щастлива! Нещо, което като погледнеш, да привлича погледа ти и да те кара да се усмихваш, да се заглеждаш в ноктите си. Нещо, което предизвиква емоции и отлично настроение. Нещо весело. Няма значение дали е глитери, синьо, зелено, жълто… трябва да е лак, в който се влюбваш от пръв поглед и който те кара да се усмихнеш веднага щом го видиш! Трябва да го имаш, защото точно това е твоят лак!

  Препоръчано от редактора: SNB могат да те очароват с много предложения, но хвърли едно око на Янко, Младен и Венета.

 5. Нещо секси

  Понякога е задължително да изглеждаш вамп, нали? Обикновено това се случва вечер, когато е времето на тоалетите с гол гръб и обувки на висок ток. Мисли за нещо в кърваво червено (но различно от червеното, за което говорихме и избрахме по-горе), шоколадово кафяво, тъмно сиво или тъмно синьо.

  Препоръчано от редактора: Фаталната жена би избрала Любов, Цонка, Весела или Ясен от SNB.

Останалите цветове лакове съвсем не са за изхвърляне, не! Не ни разбирай погрешно. Прекрасно е ако можеш да имаш много и различни цветове и нюанси в колекцията си. Този списък по-горе изброява онези, които са абсолютно задължителни за всяка дама. 🙂