Разцъфналите вишни на Япония

Loading

Пролетта е тук с цялото си величие и вече всичко наоколо е зелено и прекрасно. Традиционно в Япония очакват цъфването на вишните, но съзерцаването на красотата им отдавна е напуснало пределите на страната и е покорило с магнетизма си целия свят. Ето защо сега Ви предлагаме лесна за изпълнение декорация, с която разцъфналите вишни да Ви даряват с отличното пролетно настроение.

M-na0515nas-cherryblossoms-2-1Подготвяте ноктите, оформяте ги в избраната форма и ги лакирате (без значение дали ще изберете лак за нокти или гелак – всичко зависи от предпочитанието. Можете да изберете лак за нокти SNB Силвия или с гелак SNB Нора). Избираме нежен светлосин цвят, който ще бъде основен и той ще служи за чистото и безоблачно пролетно небе. Ако предпочетете да използвате гелак, в него ще откриете фини игриви перли – палавите облачета на отличното пролетно настроение.

M-na0515nas-cherryblossoms-1-1Внимателно с черен цвят лак за нокти SNB Черньо или гелак със същото име оформяте клоните на вишните. Постарайте се да са тънки, фини и нежни, но дори и да направите някое клонче по-дебело – със сигурност не е фатално, защото лесно ще можете да прикриете „дефекта“ със следващата стъпка.

M-na0515nas-cherryblossoms-3Изберете двата си любими нюанса на розово – светъл и тъмен, които са достатъчно различими един до друг. С помощта на инструмент за рисуване на точки поставете на няколко места по една точка от по-тъмния цвят за център на цъфналата вишна, а от по-слетлия цвят – обградете с по няколко точки, за да оформите цвета.

Запечатвате с топ лак (или база топ, ако използвате гелак – и не пропускайте да почистите лепкавия слой!), за да могат красивите вишни да разцъфват по ноктите за по-дълго време.

Прекрасно е, нали?