Условия за доставка

Доставка

Всички поръчки, направени в електронния магазин на NAILSecrets.eu, се доставят с куриер на Лео експрес или Speedy единствено на територията на България.

При финализиране на поръчката не се предоставя възможност за избор на куриер за доставка. В случай, че имате предпочитание за куриер за доставка, впишете предпочитанието в забележка към поръчката.

Поръчките се доставят с икономична доставка до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката.

Електронният магазин на NAILSecrets осигурява доставка за своя сметка на всички поръчки на стойност над 50 лв. Поръчките на стойност под 50 лв се доставят за сметка на получателя (заплаща се фиксирана цена за доставката от 5.00 лв., която се добавя при финализиране на поръчката).

За валидна се счита всяка поръчка, направена в електронния магазин на уебсайта NAILSecrets.eu. Не се приемат поръчки по телефон, от социални мрежи или други услуги.

Поръчки, постъпили до 15 часа в работни дни, се подготвят и изпращат на същия работен ден. Поръчки, постъпили след 15 часа в работните дни, се подготвят и изпращат на следващия работен ден. Поръчките, постъпили в празнични и почивни дни, се подготвят за изпращане на следващия работен ден.

Всяка направена и доставена поръчка може да бъде върната до 14 дни след получаването ѝ в NAILSecrets.eu. Това е възможно само които не е нарушена целостта на опаковката и продуктите, няма следи от използване, нарушаване качеството или намаляване количеството на артикулите. Връщането на поръчки се извършва за сметка на потребителя.

NAILSecrets.eu препоръчва, но не задължава, в случай на връщане на направени онлайн поръчки, да бъдат използвани куриерските фирми, с които NAILSecrets е изпратил поръчката.

Register New Account
Reset Password