Тенденция от есента на 2020, която превзема Instagram отсега

Loading

Никой не очакваше как стремглаво ще се промени 2020 година и ще окаже влияние върху начина ни на живот. Едно е важно – трябва да откриваме начин да се възползваме от всяка ситуация и да научаваме нещо ново.

Да вземем например предпазната маска за лице. Да, не винаги е удобна, затруднява дишането, но ни помага да предпазим себе си и околните от разпространението на вируса. И щом трябва да ги носим – окей, ще ги носим, но защо да не ги превърнем в чудесен моден аксесоар, който да съчетаваме с маникюра?

Вече не са рядкост в Инстаграм снимки на маникюр, който прекрасно се съчетава с дизайна на предпазната маска – малко въображение и хоп! имаме нова форма на забавление 🙂

По-долу сме събрали само няколко примера за вдъхновение и да посочим идеята, но можете да отприщите въображението си в хиляди посоки и да комбинирате маникюра с маската, като ги превърнете в модния аксесоар на 2020 година.

Животински шарки

Животинските шарки по ноктите не са нещо ново, но това съчетание им придава друг облик и нова енергия.

Плодчета

През лятото плодчета по ноктите са голям хит – киви, диня, ананас… Съчетайте ги с подходяща маска и сте новата модна икона!

Тон върху тон

За минималистите, които също искат да се възползват от тенденцията – изберете нюанс, който е сходен с този на предпазната маска.

Искрящи звезди