Здравей, свят!

Loading

Здравейте!
Приветстваме всички с Добре дошли в най-новото ни начинание – дигиталното списание NAILSecrets, в което ще се стараем да следим и споделяме всичко най-вълнуващо за модерните млади хора, които обичат активния начин на живот, не се притесняват да опитват нови неща и за тях здравето е красота.

Поставили сме си за цел и ще се постараем да обхванем широк спектър от хора, с които да станем приятели и които да откриват на нашите страници любопитната и полезна информация, която да обсъждат, коментират и споделят с другите. Целта е да превърнем NAILSecrets в приятното местенце за общуване и споделяне, за откриване на полезното и намиране на нови приятели.

Стартираме в областите, в които имаме познание и предишен опит – маникюр и педикюр, както и грижата за ноктите. В бъдеще, когато проектът ни започне да набира сила, а ние – достатъчно увереност да се потопим и в нови области, ще предложим и още, и още рубрики.

Искаме да сме в полза както за практикуващите маникюристи и педикюристи, така и за любителите на здравите и красиви ръце и крака. Затова тук всички сложни неща и термини ще бъдат допълнително обяснявани. Защото за нас е важно да се забавляваме и така да пренасяме забавлението и удоволствието и до Вас!

Приятно четене!