Идея за декорация, която можете да носите непрекъснато

Loading

Вероятно вече сте забелязали как все повече и повече момичета и жени сякаш по-малко лакират своите нокти. Правилно сте забелязали! Тенденцията за т. нар. „голи нокти“ набира все по-голяма сила и все повече дами я използваткато оправдание за липсата на време да се погрижат за красотата на ръцете си. Убеден съм, че ако четете тези редове, Вие не сте от тях и въпреки забързаното ежедневие, успявате да отделите време за този ритуал. Убеден съм, че ръцете Ви са свежи, млади и красиви, кожата – блестяща, а ноктите – поддържани и здрави.

Но… модата Ви влече и в това няма нищо лошо. Даже напротив, можете да я използвате по начин, по който всички да вперят поглед във Вас и да Ви завиждат за хрумката. Ето как:

  1. Сваляте стария лак (ако имате такъв, който се нуждае от подмяна) и оформяте ноктите в желаната форма. Сега много дългите нокти не са на особена почит, затова може леко да ги скъсите.
  2. Нанасяте основа за лак от SNB, защото е важно.
  3. С връхчето на четката на лак Зорница от SNB прокарвате тънка линия точно в средата на всеки нокът – от неговата основа точно преди кожната гънка и достигате до върха на свободния край.
  4. Изчаквате да поизсъхне и нанасяте тънък слой топ лак SNB, който не пропускате да нанасяте на всеки два дни, за да предпазите свежата идея от белене.

Толкова е просто, а е същевременно шик и с тази декорация можете да отидете както на работа, така и на звездното парти, за което имате покана и се чудите какво да облечете. Със сигурност където и да се появите, ще бъдете ослепителни!