Елегантният маникюр на Мария Бакалова за Оскарите

Loading

Номинираната за най-добра актриса в поддържаща женска роля Мария Бакалова се появи на червения килим на Оскарите като елегантна принцеса от приказките. Звездата от Борат беше заложила на бяла, обсипана с кристали рокля на Louis Vuitton. Но именно нейният маникюр се оказа стъклената пантофка – напомни ни как най-малките детайли често стават повод за вълнение и радост и привличат внимание.

Бетина Голдщайн, маникюристката на Бакалова, използва именно роклята като вдъхновение за създаване на маникюра – нарича го Френска лунна светлина (French Moonlight). Дизайнът е подобен на френския маникюр, тъй като основата е в телесен цвят, а свободният край е оформен с ивица цвят. Но вместо класическия бял цвят, Голдщайн използва бляскав сребрист цвят, който нанася и в основата на всеки нокът във формата на полумесец.

Нарекох дизайна „Френска лунна светлина“ (French Moonlight), тъй като той включва френска линия в края и луната на нокътя. Мария поиска нещо романтично, младежко, тъй като тя е едва на 24, затова измислих този дизайн.

Бетина Голдщайн

Маникюрът е наистина елегантен и бляскав, а Голдщайн използва телесна розова основа и сребрист глитерен лак за създаването им. Не са използвани топ марки, защото ефектът може да бъде постигнат с всяка една, която предлага тези продукти. За да може всеки, който желае, да го постигне и да заблести като в най-голямото шоу за награди на годината.