Поръчките се изпълняват без допълнително потвърждение от оператор

Loading

При създаване на поръчка в NAILSecrets.eu, системата изисква въвеждане на имейл, наред с данните за доставка. Всяка успешно получена поръчка се изпраща и на посочения имейл адрес – в това писмо се съдържа списък на поръчаните артикули, сумата и номера на поръчката, адресът, който е посочен за доставка и допълнитените забележки. Те са важни за бъдещи справки или за уточняване на подробности.

За да спестим времето за обслужване на поръчките и да можем да изпратим поръчките към Вас максимално бързо, ние премахваме потвърждаването от оператор на постъпилите поръчки.

Всички поръчки, постъпили в делнични дни (понеделник-петък) до 15ч., се подготвят и изпращат още на същия ден и се доставят с куриерска фирма Лео Експрес до посочения в поръчката адрес. Поръчките, получени в почивни и празнични дни се изпълняват на първия работен ден и се предават за разнос на същия ден.

Доставката е според графика на куриера – за големите населени места доставката е за следващия ден, а за по-малките – според графика на куриера (въведете името на населеното място на кирилица, за да видите дните, в които куриерската фирма доставя до Вашия град). В случай, че офисите на Лео Експрес във Вашия град са на удобно място или предпочитате да получите пратката си от офис, посочете в забележка „до поискване“. Адресите на всички офиси на Лео Експрес в страната можете да видите на тази страница.

Оператор на NAILSecrets.eu ще се свързва с Вас само в случай, че е необходимо доуточняване или корекция на поръчката. В случай, че е необходимо Вие да уточните доставка или друго, можете да попълните полето Забележка преди приключване на поръчката или да се свържете с нас.

Убедени сме, че по този начин ще осигурим по-добро, по-бързо и качествено обслужване на нашите клиенти и техните поръчки и пратки.