Тенденцията, която ни връхлетя неочаквано

Loading

Когато иде реч за ежедневните разкрасителни процедури, всички ние се стремим да постигнем 2 неща: отличен краен резултат с минимални усилия. Тенденцията „без грим“ се наложи доста сериозно. С нея открихме начини как да използваме по-малко (или никакви) продукти, за да показваме повече от естествената си красота. След като тенденцията се утвърди, ето че тя започва доста усилено да се налага и при маникюра. Това е тенденция, която се налага и никой не очакваше, че ще бъде такъв хит – маникюр без лак или лак в телесен цвят, който придава на ръцете допълнителна елегантност. Отделно, че вече го няма досадното увреждане на лака. Както и при неносенето на грим, тази тенденция също изисква някакви усилия. Ето в няколко стъпки какво е необйодимо, за да се подготвите за чисти, здрави и красиви нокти – хитът на този сезон:

Nude-Nail-Colors-Your-Skin-Tone

Подготовка на ноктите

 • Стъпка №1:

  Винаги почиствайте ноктите с лакочистител – дори и в случаите, които не са лакирани. Това действие звучи странно, но по този начин ги дезинфекцирате и от тях се премахва ненужното омазняване. След това те са изключително чисти и готови за следващите стъпки.

 • Стъпка №2:

  Използвайте гел за премахване на кожички, за да омекотите областта на кутикулите и нежно избутайте кожичките с помощта на избутвач.

 • Стъпка №3:

  Оформете ноктите в желаната форма с пила за нокти, след което с блок за нокти изгладете повърхността.

 • Стъпка №4:

  Добавете основа за лак, за да защитите ноктите от пигментите на лака.

 • Стъпка №5 (незадължителна):

  Лакирайте с избрания цвят лак за нокти в телесен цвят, след което не пропусайте да добавите завършващия блясък и да предпазите цвета с топ лак.