Феноменални нокти с Phenom от Jessica

Loading

Това е Phēnom™ от JESSICA
Това е феноменалната еволюция в лака за нокти

Той е бърз. Той е траен. Той блести!

Искате лак за нокти, който има здравината на гел и се сваля бързо и лесно като обикновен лак за нокти? Искате лак за нокти, който изсъхва на естествена светлина (без да е необходима специална уредба)? Искате лак за нокти, който издържа до 10 дни и е с блясъка на гел – блясък, който се запазва през цялото време без да е необходимо да правите нищо повече?

Разбира се, че е възможно! Това е феноменалното ново откритие при лаковете за нокти за професионалисти! Това е новият Phēnom от JESSICA.  Системата Phēnom е с отличен резултат – перфектен маникюр, лесен като раз-два-три! Само три лесни стъпки – Основа за лак за нокти JESSICA, в зависимост от ноктите + Цвят Phenom (налични са 24 ексклузивни ярки цвята от Jessica) + топ лак от системата – FINALE SHINE.

“Тайната на Phēnom се крие в революционния гъвкав полимер, който се съдържа във всеки един от специално разработените цветове от серията. Когато към него се добави фото инициаторът от топ лака FINALE SHINE, те се свързват на естествена светлина (не е необходима LED/UV уредба!) в здрави нокти, защитени от белене с изключителен блясък! Точно като на гела.” обяснява Джесика Вартоян, основател на JESSICA Cosmetics International.  “Започвате с основата за лак JESSICA, за да запазите ноктите здрави и да ги предпазите от оцветяване. Резултатът на Phēnom е маникюр като за снимка, който издържа повече от 10 дни! Магията на Phēnom е, че с него покритието върху ноктите става все по-здраво и по-бляскаво – необходима е само дневна светлина!”

Три прости стъпки за феноменален резултат! Започвате с основа, според типа нокти, след това два тънки слоя от избрания цвят Phēnom и завършвате с един слой топ лак FINALE SHINE за изключителен блясък! После премахването е също много лесно – без накисване на ноктите в ацетон, просто използвате обикновен лакочистител.

Феноменално лесно!

Цялата система Phēnom можете да откриете в нашия Супермаркет!