Съживяване на стария любим лак за нокти

Loading

Всяка жена има любим лак за нокти – да, същият, който не ти омръзва и който обичаш да носиш редовно, с повод или без. Само че всеки път, когато отвориш шишенцето с любимото си не-толкова-оранжево червено или просто перфектното синьо-лилаво, или какъвто там е любимият ти цвят, това позволява на въздуха да влиза в шишето и лека-полека да сгъстява лака. Започваш да го усещаш, когато лакирането от любимо занимание започва да става приключение, подобно на боядисване – нанасянето е трудно. И става все по-трудно… По четката започва да засъхва лак, става още по-трудно… А знаеш ли, че има решение на този проблем?

Решението идва от Стар Нейлз – България и е с марка SNB. Нарича се разредител за лак и точно това е неговата цел – да възвръща качествата на лака, който е започнал да се сгъстява. Малкото шишенце от 30мл е идеално за у дома, но в салона за красота професионалистите маникюристи имат много лакове и за тях по-голямото е по-практично. Няколко капки от разредителя са напълно достатъчни да съживят пигментите и да реактивират полимерите. Така лакът е отново толкова прекрасен, колкото е бил когато си отворила шишенцето за първи път!

 

[wpsm_offerbox button_link=”https://nailsecrets.eu/shop/%d1%80%d0%b0%d0%b7%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b0%d0%ba-snb/” button_text=”Поръчай Разредител за лак SNB” title=”Предложение от SNB” description=”Разредителят за лак от SNB върши наистина чудеса – възвръща качествата на лака, който е започнал да се сгъстява и го прави отново толкова прекрасен, колкото е бил в началото.” thumb=”https://nailsecrets.eu/wp-content/uploads/2016/01/IR003.jpg” ]

Ако попиташ някой, който не знае за този трик, какво да направиш, когато лакът за нокти започне да засъхва, вероятно ще ти каже едно – ацетон. С него да разредиш лака. Само че това нарушава формулата на лака и той започва да губи качествата и трайността си. Ето защо не се препоръчва!