Основа за нокти SNB

Трябва ли да си слагам основа като се лакирам?

Loading

Искате кратък отговор на този въпрос? Ето го:

ДА.

Малко по-дълъг?

ДА, разбира се!

Ето защо: При производството на лаковете за нокти се използват пигменти. Тези пигменти правят цвета толкова красив и неустом, точно те са привлекли погледа ви и заради тях сте избрали точно този лак. Но от своя страна тяхната красота е измамна, защото е възможно да оцветят и боядисат ноктите и кутикулите. Не желаете това да се случва, нали? Никоя дама не желае ноктите ѝ да са грозни и пожълтели.

Да, обаче точно това се случва, когато се лакирате директно! Дори и професионалните лакове за нокти, каквито са лаковете с марка SNB, съдържат в себе си много и силни пигменти, за да може да се гарантира професионалното качество на цвета и дълготрайността на покритието. Колкото и да са щадящи към ноктите, пигментите са си пигменти и оказват своето негативно влияние.

Ето затова на помощ тук идва основата за лак. Тя запазва ноктите гладки и прави нанасянето на лака след това по-лесно и равномерно. Тя нежно прилепва към ноктите и не позволява на агресивните пигменти да проникват навътре. От друга страна основата спомага както за по-доброто прилепване на лака и за трайния маникюр, а също така и подсилва цвета. Имаи още един плюс – когато лакът вече трябва да бъде отстранен и подменен с нов, основата спомага за по-лесното сваляне – без много излишно търкане и ругатни 🙂

Ако бързате, винаги можете да пропуснете да си сложите топ лак и масло за здрави нокти като финал на маникюра, но основата е задължителна. ЗА-ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ-НА! Само така ноктите няма да са оцветени и жълти!

[wpsm_promobox background=”#ffffff” border_size=”1px” border_color=”#dddddd” highligh_color=”#fb7203″ highlight_position=”left” button_link=”https://nailsecrets.eu/shop/%d0%be%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b0%d0%ba-snb-15-%d0%bc%d0%bb/” button_text=”Купи основа за лак SNB” title=”Препоръчано” description=”Основата за лак SNB създава прозрачно гланцово покритие върху ноктите, което ги предпазва от пигментите, прави нанасянето на лак изключително лесно, защитава лака от белене и подсилва цвета.” ]