SNB Пролетен бал на цветовете

Loading

От средата на месец март Стар Нейлз – България тръгва на път, за да посети шест български града. От фирмата организират поредица от безплатни семинари, като акцент ще бъде срещата с възможно повече практикуващи маникюристи и педикюристи от цялата страна.

Цветният тур е под името „Пролетен бал на цветовете“ и започва от Варна (на 14 март 2015), минава през Бургас (на 15 март 2015), София (16 март 2015), Благоевград (17 март 2015), Велико Търново (21 март 2015) и завършва в Пловдив (22 март 2015).

Целта е наред със забавлението и полезната обмяна на опит и идеи, да се демонстрират всички нови продукти, по които от фирмата работят усилено през последните месеци. Ще бъдат показани най-новите цветове лак и гелак за нокти SNB. Желаещите дори ще могат да ги изпробват върху ръцете си, обещават от Стар Нейлз, както и обещават да предложат на всеки от посетителите лично да опита и да се докосне до всички най-нови продукти.

На чаша кафе и коктейл ще бъде отделено време и за споделяне и обмяна на опит, за въпроси и отговри и за много приятни емоции.

В шестте града местата в залите са ограничени и участието, макар и безплатно, е само с предварително записване. Всеки желаещ може да се запише за присъствие при обслужващия го търговски представител от фирмата или на тел.: 0877 558 770.

Повече информация желаещите могат да открият на сайта на Стар Нейлз – България или на страницата във Facebook.