Отвори врати Супермаркетът на NAILSecrets

Loading

Когато стартирахме NAILSecrets, решихме да го развиваме с бавни, но сигурни крачки – затова започнахме само с публикуването на статии и материали, за да можем да придобием увереност. Започнахме да работим със Стар Нейлз – България, като ексклузивен партньор в началото, защото срещнахме подкрепа и разбиране в началото. Това е от изключителна важност за развитието на един проект в първите му крачки. Страхотният екип ни гласува доверие и през месеците споделяше с нас информации, които да можем да публикуваме. Благодарим Ви за всичко, колеги!

Днес е денят, в който правим още една крачка напред в развитието си – отваряме нашия онлайн магазин, който кръстихме Супермаркет. Разработваме го от доста време и преговаряме в него да включим доказани с качеството си марки, на които можем да се доверим, за да не разочароваме никого. Магазинът все още се допълва, но е изцяло функциониращ и готов да приема Вашите поръчки. Нашият екип няма търпение да започне да ги обслужва, защото ние знаем колко много държите на красотата и как се стремите да допринасяте за по-красивия и пъстър свят, в който живеем.

Имаме и специална категория Разпродажба, в която редовно ще добавяме предложения на специални цени. Затова не пропускайте да ѝ хвърляте по един поглед на всяко разглеждане!

И така, благодарим на всички за подкрепата и доверието, радваме се, че заедно продължаваме напред! Подготвяме още много изненади, но за тях – когато им дойде времето. А сега – приятно пазаруване! (ако срещате трудности, непременно ни пишете, за да съдействаме!)