Зимна грижа за кожата на ръцете

Зимна грижа от SNBПрез зимата кожата на ръцете се дехидратира и загрубява. Това се дължи най-вече на ниските температури. Студът довежда до загуба на влага в кожата и затова ръцете са недотам меки и гладки на допир. На повърхността на кожата има съвсем тънък и невидим мастен слой, който предпазва кожата и я поддържа еластична. Този слой постепенно изчезва. Така студът оказва негативното си влияние влияе върху кожата на ръцете – първо я дехидратира, а след това тя загубва еластичността си и се напуква.

И тъй като знаем, че нито една дама не желае ръцете ѝ да са груби и напукани, имаме специално решение, което да се бори ефективно със студа – предпазващ крем за ръце от SNB за грижа през зимата със специална формула. Кремът е плътен и създава нежна „невидима ръкавица“, която обгръща кожата и не позволява на студа да разрушава красотата на ръцете. Идеален е за честа употреба, особено ако се налага по-дълго излагане на ръцете в неблагоприятните условия. Попива бързо и се разнася леко. Предлага се в две практични опаковки с различни размери, за да можете да го носите винаги в чантата си – те са специално разработени с помпа, която позволява пълното използване на съдържанието от опаковката. Друг сериозен плюс е допълнителната разработка върху голямата опаковка – помпата връща обратно неизползвания крем и така той не се втвърдява в нея. Така с всяко натискане имате свеж крем, който да защитава ръцете.

Кажете край на напуканите и сухи ръце като изберете един от трите неустоими аромата:

Аромат на лилия
Зимна грижа от SNB

Задължителният за зимата предпазващ крем за ръце от SNB

Аромат на цитруси
Зимна грижа от SNB

Задължителният за зимата предпазващ крем за ръце от SNB

Аромат на ябълка и канела
Зимна грижа от SNB

Задължителният за зимата предпазващ крем за ръце от SNB

Можете да го предложите и на приятели, те също биха го оценили, тъй като кремът е универсален и е подходящ за кожата както на жени, така и на мъже.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   NAILSecrets
   Register New Account
   Reset Password